Om det å kjøpe valp av oss


Vi har for øyeblikket ingen tilgjengelige valper.


Klikk her for å se tidligere kull. 


Å kjøpe valp hos oss

Du skal føle deg trygg med å kjøpe valp fra oss. Valpene vil vokse opp hjemme hos oss og utsettes for diverse scenarioer og lyder. Dette innbefatter blant annet høye lyder som fyrverkeri, tordenvær, støvsuger, musikk og TV. De vil også få møte andre hunder, diverse dyr og barn. Vi har også en romslig hage som de kan gå ut i og utforske verden. Vi vil ruste valpene mot det meste for å gi deg som valpekjøper en best mulig opplevelse.

Valpene vil bli levert med en valpepakke som innholder et teppe, kosebamse, tyggeleke, kobbel, sele og litt mat for den første tiden.


NKK godkjent oppdretter

Å velge en hund registrert i NKK er viktig, og det er flere grunner til dette. Norsk Kennel Klub jobber for at all hundeavl skal forgå i kontrollerte former, og stiller krav til sine oppdrettere. Når du henter din valp skal den være minst åtte uker gammel, den skal ha vært hos veterinær, og den skal være registrert og leveres med en kjøpsavtale. Hvis du skulle få noen problemer med din hund eller oppdretter har du en av Norges største organisasjoner i ryggen.

Du vil bli med i en raseklubb. NKK består av 264 medlemsklubber og forbund. Raseklubben jobber for din rase, og her får svarene på de spørsmålene du har om akkurat din hund. For Volpino Italiano er dette Norsk Miniatyrhund Klubb. Aktivitetsklubbene samler hundeinteresserte på tvers av rasene og tilbyr en rekke morsomme og utfordrende aktiviteter til hund og hundeier. 

Du sikrer deg en hund som er godkjent i forhold til NKK og FCI sine retningslinjer om rasestandard. FCI er den overordnede verdensomspennede organisasjonen for alle verdens kennelklubber.

Du får en stamtavle som er et slektstre hvor du kan se hundens foreldre, besteforeldre og andre slektninger. Her vil du også få en oversikt over inavlsgrad på din hund. 

Inavlsgrad er satt til maks 6,25, men kan strekke seg helt opp til 25%. Du vil ofte komme over ukomplette stamtavler på rød Volpino, og dette kommer av at den er ekstremt sjelden og at det er vanskelig å finne registrert slekt langt tilbake.Vi er medlem i: